Tuesday, June 30, 2009

cekgu..

sebulan sudah aku menjadi cikgu utk darjah 3, 4, 5, 6 dan tingkatan 1 & 2..memang meletihkan melayan kerenah bebudak nie..baru aku tahu kepayahan cekgu2 mase aku kechik dulu...da la kena jage 30 ke 40 orang sekelas...aku nie plak cuma jage 10 -15 org pon nak naik letih dah..mmg mulia jadi cekgu nie...tetibe rase nak end-up jadi lecturer...rase mcm berbaloi...dapat pahala n at the same time dapat duet..hehehe

pepon, aku rendu nak nak maen bowling ngn my buddies~~ macam mane la nanti ble kte suma dah start bekerja n busy doin our own stuff...nak jumpe best buddies pon kne wat appointment...patotla ramai nak cpat kawen...xnak rase sunyi kot??

1 comment:

fadYGbaek said...

sabar je la ehh..
bdk2 mmg yk karenah.. :)